Tag : Ацо Шопов

Вести Култура

Претставата „Ревизор” вечерва пред штипската публика во домот на културата „Ацо Шопов“

Слободен печат
На големата сцена во Центарот за култура „Ацо Шопов” во Штип вечерва ќе биде одиграна претставата „Ревизор” од Гогољ. Во неа играат актери кои неодамна...
Вести Скопје

Блокирана главната улица во Радишани: Протести на родителите од основното училиште „Ацо Шопов“

Слободен печат
Денеска на главната улица во скопската населба Радишани се одвиваа протести кои ги организираа родителите на децата од основното училиште „Ацо Шопов“. Протестот е организиран...