Како изгледа маската од 212 илјади евра и зошто чини толку? (ФОТО)

Не, таа нема да ве заштити подобро од другите маски… Луксузната компанија за креирање и производство на накит „Jacob & Co“ ја претстави својата заштитна маска вредна дури 250 илјади долари (212 илјади евра). Станува збор за маска која нема да ве заштити подобро од другите маски кои се достапни на пазарот, но тука не …

Како изгледа маската од 212 илјади евра и зошто чини толку? (ФОТО) Read More »