Tag : 2100 година

Вести Регион

Хрватското приморје ќе биде потопено до 2100 година (ФОТО+ВИДЕО)

Слободен печат
Новиот извештај за стапката на загаденост на Земјината атмосфера доведе до тоа во 2017 година, во светски рамки доведе до глобално зголемување на нивото на...