• сојуз

ВИДЕО | Павиќевиќ: Сојузот на средношколци мора да биде партиски независен

На Вториот конгрес на Сојузот на средношколци, Лука Павиќевиќ беше избран за нов претседател на Сојузот на средношколци со освоени 69 отсто од сите претставници што учествуваа на физичкото и онлајн гласање. Противкандидатот Емира Хусовиќ на гласањето освои 31 отсто од гласовите. Како избран претседател на Сојузот на средношколци, Павиќевиќ должноста ќе ја преземе на …

ВИДЕО | Павиќевиќ: Сојузот на средношколци мора да биде партиски независен Read More »