• карате

Македонските каратисти со три нови медали на Балканското првенство во Подгорица

И вториот ден од Балканското карате првенство за сениори што се одржува во Подгорица, Црна Гора, заврши успешно. Македонските репрезентативци Фахик Весели, Емил Павлов и Љупче Михајлов освоија три бронзени медали. Вкупно за овие два дена нашата репрезентцаија освои вкупно peт бронзени медали. На Балканското настапуваат 275 каратисти со 298 натпреварувачки влезови од 13 држави. …

Македонските каратисти со три нови медали на Балканското првенство во Подгорица Read More »