• забава

Виц на денот: Помош

Цветко се жали на психијатар: – Докторе, помагај, живот мој повеќе нема смисла. Жената ме напушти, ќерката и зетот веќе не доаѓаат кај мене, синот не ми обрнува никакво внимание, дури ни пари не ми бара повеќе. Докторот: – Цветко, ти мене помогни ми, кажи ми како ти успеа сето тоа?