• амбасада

Градоначалничката Арсовска оствари средба со Делегацијата на амбасадата на Франција

Градоначалничката Данела Арсовска денеска оствари средба со Шефот на Делегација на Франција во Скопје, амбасадорот Сирил Бомгартнер и директорот на Регионалната Канцеларија на Француската агенција за развој, Доминик Ортберг. На средбата присуствуваа и аташе за соработка Жулие Маравал и Камил Имберт, одговорна за проектот Smart Cities во Регионалната канцеларија на Француската агенција за развој. На …

Градоначалничката Арсовска оствари средба со Делегацијата на амбасадата на Франција Read More »