• Адеми

Адеми: Не знам што ќе биде изненадувањето, само Ахмети го има одговорот

„Тоа е прашање кое му припаѓа на лидерот на партијата“, вака пратеникот и член на ДУИ, Арбер Адеми ја коментира веста што претседателот на партија, Али Ахмети треба да ја соопшти на 5-јуни, на роденденот на најголемата албанска партија. Ахмети најави големо изненадување за на 5 јуни Според него, тоа апсолутно ќе биде изненадување, кое …

Адеми: Не знам што ќе биде изненадувањето, само Ахмети го има одговорот Read More »