Прекин со водоснабдувањето на дел од булеварот „Партизански Одреди”

Без вода / Фото: Архива на „Слободен печат“

Поради промена на вентил на булеварот „Партизански Одреди“ ББ, денеска прекинато водоснабдување ќе има булеварот „Партизански Одреди” од улиците „Лондонска“ до „Париска“, соопштија од ЈП „Водовод и Канализација“.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10.00 часот до завршување со активностите.

Вести: МИА

Видео на денот