Повик за кастинг за долгометражниот филм „КОМА“

Филм „Кома“
Фото: Фејсбук, „КОМА“

По три краткометражни филмови и 10 освоени награни на меѓународни фестивали, продуцентот Бунјамин Куртиши го најавува долгометражниот филм „КОМА“.

Продукцијата бара актери од 30 до 65 години и актерки од 25 до 65 години на отворен повик за кастинг.

Повикот трае до крајот на овој месец, а сите заинтересирани можат да се пријават на kurtishibunjamin@gmail.com.

Фимот „КОМА“ е подржан од Агенцијата за филм и е во режија на Агим Абдула.

Видео на денот