Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Фото: Архива

Според средната курсна листа на НБРСМ, еврото денеска изнесува 61.4950 денари, а американскиот долар чини 60.0948 денари. Британската фунта изнесува 72.9738 денари.

Курсна листа на НБРСМ за ден 08.08.2022
Видео на денот