Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Фото: EPA-EFE/ARSHAD ARBAB

Според средниот курс на курсна листа на Народна банка на Македонија, еврото денеска изнесува 61.6925 денари, додека американскиот долар вреди 50.8050 денари, британската фунта пак, чини 69.5519 денари.

Видео на денот