Tag : НБРМ

Вести Економија Слајдер

Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денеска?

Слободен печат
Според средниот курс на листата на Народна Банка на Република Северна Македонија (НБРСМ), еврото денеска изнесува 61.6952 денари, американскиот долар чини 52.7670 денари, додека британската...
Вести Економија Слајдер

Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денеска?

Слободен печат
Според средниот курс на листата на Народна Банка на Република Северна Македонија (НБРСМ), еврото денеска изнесува 61.6947 денари, американскиот долар чини 52.5509 денари, додека британската...
Вести Македонија Слајдер

Вицегувернерката Митреска: Народната банка не може и не смее да дозволи банка да работи спротивно на законската регулатива

Слободен печат
Перцепцијата за банкарскиот систем и довербата во него е основата на која тој функционира. Оттаму, објективните и веродостојни информации се исклучително важни за зачувување на...
Вести Економија Слајдер

Курсна листа на НБРМ: Колку чини еврото денеска?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРСМ еврото денеска изнесува 61.6950 денари, додека американскиот долар чини 51.9799 денари, британската фунта пак, изнесува 67.4852 денари....
Вести Економија Слајдер

Курсна листа на НБРМ: Колку чини еврото денеска?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРСМ еврото денеска изнесува 61.6950 денари, додека американскиот долар чини 51.9493 денари, британската фунта пак, изнесува 66.9216 денари....
Вести Економија Слајдер

Курсна листа на НБРМ: Колку чини еврото денеска?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРСМ еврото денеска изнесува 61.6950 денари, додека американскиот долар чини 52.0457 денари, британската фунта пак, изнесува 66.7623 денари....
Вести Економија Слајдер

Курсна листа на НБРМ: Колку чини еврото денеска?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРСМ еврото денеска изнесува 61.6950 денари, додека американскиот долар чини 52.0677 денари, британската фунта пак, изнесува 67.3600 денари....
Вести Економија Слајдер

Курсна листа на НБРМ: Колку чини еврото денеска?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРСМ еврото денеска изнесува 61.6947 денари, додека американскиот долар чини 52.4036 денари, британската фунта пак, изнесува 67.6381 денари....
Вести Економија Слајдер

Курсна листа на НБРМ: Колку чини еврото денеска?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРСМ еврото денеска изнесува 61.6950 денари, додека американскиот долар чини 52.1778 денари, британската фунта пак, изнесува 68.6721 денари....
Вести Економија Слајдер

Курсна листа на НБРМ: Колку чини еврото денеска?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРСМ еврото денеска изнесува 61.6950 денари, додека американскиот долар чини 52.1778 денари, британската фунта пак, изнесува 68.6721 денари....