2 C
Скопје

Tag : курс

Вести Економија Слајдер

Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Слободен печат
Според средната курсна листа на Народна банка еврото денеска изнесува 61.5856 денари, додека американскиот долар вреди 50.7964 денари, британската фунта пак, чини 69.2440 денари....
Вести Економија Слајдер

Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Слободен печат
Според средната курсна листа на Народна банка еврото денеска изнесува 61.5231 денари, додека американскиот долар вреди 50.5697 денари, британската фунта пак, чини 69.1426 денари....
Вести Економија Слајдер

Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Слободен печат
Според средната курсна листа на Народна банка еврото денеска изнесува 61.5028 денари, додека американскиот долар вреди 50.5738 денари, британската фунта пак, чини 68.7643 денари.  ...
Вести Економија Слајдер

Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Слободен печат
Според средната курсна листа на Народна банка еврото денеска изнесува 61.5038 денари, додека американскиот долар вреди 50.5663 денари, британската фунта пак, чини 68.1558 денари.  ...
Вести Економија

Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Слободен печат
Според средната курсна листа на Народна банка еврото денеска изнесува 61.4961 денари, додека американскиот долар вреди 50.2009 денари, британската фунта пак, чини 68.2304 денари....
Вести Економија Слајдер

Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Слободен печат
Според средната курсна листа на Народна банка еврото денеска изнесува 61.5020 денари, додека американскиот долар вреди 50.1198 денари, британската фунта пак, чини 68.0859 денари....
Вести Економија Слајдер

Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Слободен печат
Според средната курсна листа на Народна банка еврото денеска изнесува 61.5784 денари, додека американскиот долар вреди 50.1821 денари, британската фунта пак, чини 68.4966 денари.  ...
Вести Економија Слајдер

Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денеска?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРСМ еврото денеска изнесува 61.6950 денари, додека американскиот долар чини 50.5987 денари, британската фунта пак, изнесува 68.7027 денари....
Вести Економија

Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денеска?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРСМ еврото денеска изнесува 61.6948 денари, додека американскиот долар чини 50.7108 денари, британската фунта пак, изнесува 68.0207 денари....
Вести Економија Слајдер

Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денеска?

Слободен печат
Според средната курсна листа на НБРСМ еврото денеска изнесува 61.6955 денари, додека американскиот долар чини 50.4085 денари, британската фунта пак, изнесува 67.6851 денари....