Курсна листа на НБРСМ: Колку чини еврото денес?

Фото: Архива

Според средната курсна листа на НБРСМ, еврото денеска изнесува 61.6950 денари, а американскиот долар чини 53.3279 денари. Британската фунта изнесува 72.6764 денари.

Курсна листа на НБРСМ
Видео на денот