ГАЛЕРИЈА: Прочка во Скопје

Фото: Слободен печат/Михаило Донев
Фото: Слободен печат/Михаило Донев
Фото: Слободен печат/Михаило Донев
Фото: Слободен печат/Михаило Донев
Фото: Слободен печат/Михаило Донев

Видео на денот