Без вода утре корисниците од неколку улици во Центар

Без вода / Фото: Архива на „Слободен печат“

Корисниците од улиците „Стив Наумов”, „Тетовска”, „Раде Јовчевски Корчагин”, „Благоја Деспотовски Шовељ” и „Пролет” во општина Центар, вклучително амбулантата на МВР и полициската станица, утре од 9 часот ќе немаат вода.

ЈП Водовод и канализација – Скопје соопшти дека прекинот во водоснабдувањето ќе биде поради уличен дефект ф-80 мм на ул. „Стив Наумов” бр. 63 и ќе трае до негово отстранување.

Видео на денот