• зоран јовановски

УТРИНСКИ БРИФИНГ | Јовановски: Сеедно кој е на власт, една стратешка цел мора долгорочно да се следи

Македонија како општество многу преживеа, но многу малку научи, вели за Утрински брифинг експерот по финансии Зоран Јовановски и потпретседател на Стопанската комора, осврнувајќи се на економските текови во земјава кои тешко се менуваат. -За разлика од друите земји кои произлегоа од некогашната СФРЈ ние не успеавме да направиме долгорочна стратегија за развој, не успеавме …

УТРИНСКИ БРИФИНГ | Јовановски: Сеедно кој е на власт, една стратешка цел мора долгорочно да се следи Read More »