Tag : златен гонг

Останатo Спорт

Поради коронавирусот се одложува „Златен Гонг 2020“

Слободен печат
Управниот одбор на боксерската федерација на Македонија донесе одлука да го одложи одржувањето на „Златен Гонг 2020“ поради пандемијата на коронавирусот. Оваа година традиционално во...
Останатo Спорт

Јасин Лама го освои „Златниот гонг“

Слободен печат
Јасин Лама е 12. македонски боксер кој ја освоил главната награда на традиционалниот боксерски турнир „Златен гонг”. Овој спортски настан кој почна да се одржува...