• ѕид

ФОТО | Цртањето со креда по ѕид е новиот хит во уредувањето на ентериерот: Место за потсетник или место за креативно изразување!

При уредувањето на ентериерот еден од најпредизвикувачките моменти е и фарбањето на ѕидовите во различни бои. Од тоа која нијанса ќе ја изберете зависат и сите подоцнежни детали… Неколку години наназад темните нијанси на ѕидовите или пак на еден ѕид кој комплетно ќе се одделува во вашиот ентериер станаа вистински хит. Нов тренд е целосно …

ФОТО | Цртањето со креда по ѕид е новиот хит во уредувањето на ентериерот: Место за потсетник или место за креативно изразување! Read More »