• жена. кралица Елизабета

Повторно на нозе! Кралицата Елизабета Втора ја одржа првата официјална средба по нарушеното здравје

Карлицата Елизабета Втора не се предава така лесно, па иако неодамна ја пропушти церемонијата за Денот на Сеќавање на Ветераните, повторно заради здравствени причини, само денови подоцна ја одржа својата прва официјална работна средба. Скорешното нарушување на нејзиното здравје ја принуди кралицата да се повлече од патувањето на самитот на COP26 и да ја пропушти …

Повторно на нозе! Кралицата Елизабета Втора ја одржа првата официјална средба по нарушеното здравје Read More »