• затварање

Бугарската Влада се обидува да избегне целосно затворање поради ковид

 Бугарската Влада прави се за да ја контролира кризата со ковид-19 и да обезбеди работа на сите здравствени установи без затворање на државата, изјави претседателот Румен Радев при посетата на Добрич, пренесе БНР.   Радев изјави дека во моментов се спроведуваат сите мерки за поддршка на бизнисот и тој може да избира дали ќе работи …

Бугарската Влада се обидува да избегне целосно затворање поради ковид Read More »