11 C
Скопје

Tag : зараза 2

Магазин Магазин слајдер Филм и ТВ

Мет Дејмон ќе го снима филмот „Зараза 2“ во Србија?

Слободен печат
Филмот „Зараза“, кој е снимен во 2011 година, доживеа голема популарност кога насекаде во светот се рашири коронавирусот. Имено, овој според многумина контроверзен проект на...