Tag : you are the champions

Магазин Филм и ТВ

Големиот хит на групата „Квин“, „We Are The Champions“ стана „You Are The Champions“ во чест на здравствените работници (ВИДЕО)

Слободен печат
Членовите на групата „Квин“, Брајан Меј и Роџер Тејлор, и нивниот нов вокал Адам Ламберт, го преработија нивнио легендарен хит „We Are The Champions“ и...