• времен режим

Улицата Тодор Александров утре ќе биде затворена за сообраќај, ќе се асфалтира

Утре, во периодот од 8.30 до 16.00 часот поради извршување градежни активности за реконструкција на улицата Тодор Александров на Водно, на потегот од ИЗИИС до последна автобуска постојка број 3 ќе биде воведен времен сообраќаен режим.  Екипите на ЈП „Улици и патишта“ ќе го асфалтираат овој потег со втор слој асфалтна маса и поради асфалтирањето …

Улицата Тодор Александров утре ќе биде затворена за сообраќај, ќе се асфалтира Read More »