Tag : вокс огранизатионс

Вести Економија

Vox Organizations – прв патент во нашата земја од областа на општествените науки (ВИДЕО)

Слободен печат
Во просториите на Универзитетот Американ Колеџ Скопје (УАКС) се одржа промоција на првиот патент од областа на општествените науки во нашата земја – Vox Organizations...