Tag : водовод кампања

Скопје

„Биди одговорен, однесувај се совесно” – нова кампања на скопски водовод за заштита на канализацискиот систем

МИА
Одржувањето на системот за одведување на урбани отпадни води и третманот на отпадните води е од исклучително значење за заедницата, за санитарната и здравствена заштита,...