• влатко стојановски

Македонскиот репрезентативец Стојановски потпиша за Горица

И официјално Влатко Стојановски направи трансфер во редовите на хрватскиот клуб Горица доаѓајќи од редовите на францускиот клуб Ним. 24-годишниот македонски репрезентативец доаѓа како слободен играч, а договор потпиша до мај 2024 година. – Се чувствувам одлично, мило ми е што дојдов во добро организиран клуб, кој секоја година напредува сè повеќе и има големи …

Македонскиот репрезентативец Стојановски потпиша за Горица Read More »