Tag : владеење на правото

Вести Некатегоризирано Свет

Влошено владеењето на правото во Унгарија и Полска

Слободен Печат
Европскиот парламент усвои резолуција со која предупредува дека состојбата во областа на владеењето на правото во Унгарија и Полска се влошила од активирањето на членот...