(ФОТО) Магија во дворот и домот на Викторија: Сакам сè да блеска и да биде волшебно!

Викторија Паратикова работи како диспечер за американска компанија, а цвеќињата отсекогаш ги сакала. Искрена е и вели дека за цвеќињата повеќе од неа грижа водат свекорот и свекрвата бидејќи тие имаат повеќе слободно време. Дворчето се наоѓа во Радовиш, а изобилува со разновидни цвеќиња. – Најмногу ги обожуваме трендафилите кои ги имаме речиси во сите …

(ФОТО) Магија во дворот и домот на Викторија: Сакам сè да блеска и да биде волшебно! Read More »