Tag : викторија инвест

Вести Ви Препорачуваме Економија

Најмногу пари не исплатила „Викторија инвест“, учесник во градењето на патот Охрид-Кичево

Весна Дамчевска
Владата го објави списокот на фирми што земале по 14.500 денари за работник, а тие пари не им ги уплатиле на работниците. На долгиот список...