Хероина на нашето секојдневие: Охриѓанката Весна Миленкоска готви и подарува – топол оброк на оние кои немаат

Да позборуваме за хероите на нашето секојдневие. Луѓето кои се ветер в грб, надеж дека добрината уште постои и е околу нас. За дарувањето и среќата која се крие во малите нешта.   View this post on Instagram   A post shared by Весна Миленкоска (@foodjoy_ves) Која е охриѓанката Весна Миленкоска? -Обожавам храна, голем гурман …

Хероина на нашето секојдневие: Охриѓанката Весна Миленкоска готви и подарува – топол оброк на оние кои немаат Read More »