Овие холивудски ѕвезди се по потекло од Украина, некои пораснале таму

Украина е земја со богата уметничка и културна традиција од која денес потекнуваат многу познати уметници, музичари и актери. Овие пет познати филмски ѕвезди или се родени во Украина или имаат украинско потекло и не кријат дека се горди на своите корени и одржуваат блиски врски со земјата на своите предци. Мила Кунис Пред да се …

Овие холивудски ѕвезди се по потекло од Украина, некои пораснале таму Read More »