Tag : Ваљон Салиху

Вести Скопје Слајдер

Салиху: Во тек се повикот за аплицирање за субвенции за чистење на оџаци и обуките за оџачари (ВИДЕО)

Слободен печат
Пандемијата предизвикана од коронавирусот, го потисна проблемот со загадување на воздухот, кој до неодамна беше многу актуелен. Една од мерките против загадувањето е чистењето оџаци,...