Tag : училишни дворови

Вести Скопје

Градот ќе ги тргне оградите од училиштата за да можат сите да ги посетуваат

Дворот на средното училиште на Град Скопје, Никола Карев, е едно од трите средни градски училишта чии дворови се озеленети со средства од Програмата на...