Tag : тркачи

Слајдер Хроника

Санкционирани „диви тркачи“ на скопските улици

Слободен печат
Секторот за сообраќајни работи при Бирото за јавна безбедност во координација со Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје на...
Хроника

Казнети „диви тркачи“ во Скопје, одземени мотоцикли

Слободен печат
Секторот за сообраќајни работи при Бирото за јавна безбедност во координација со Одделението за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи Скопје на...