ВИДЕО: „Let Them All Talk“ – Погледнете го трејлерот за филмот во кој Мерил Стрип тргнува на животно патување

Претставен е првиот трејлер за филмот „Let Them All Talk“ во кој главна улога ја толку легендарната Мерил Стрип, а режијата ја потпишува Стивен Содерберг. Комедијата ја следи авторката Елис Хјуџис, која заминува на патување со пријателките со надеж дека ќе ги залечи раните. На патувањето тргнува и нејзиниот внук, а тие наскоро остануваат заглавени …

ВИДЕО: „Let Them All Talk“ – Погледнете го трејлерот за филмот во кој Мерил Стрип тргнува на животно патување Read More »