-9 C
Скопје

Tag : трабант

Автомагазин Магазин Магазин слајдер

ГАЛЕРИЈА: Трабантот наполни 63 години

Слободен печат
Малиот автомобил кој стана голем бренд првпат е произведен на 1 ноември 1957 година во Источна Германија. Името „трабант“, кое изворно потекнува од германскиот збор...