Tag : Тони Поповски

Колумни

По дождот или пред вистинската бура

Тони Поповски
Станав изутринава со чувство дека сум ветоизиран или поблиску опишано, политички силуван. И знам дека со повеќемина од вас го споделувам тоа чувство, и тоа...
Ви Препорачуваме Колумни

Ноторни лаги се изјавите дека сме лидери по смртност и по новозаразени

Тони Поповски
Трета по ред седмица имаме значајно зголемување на бројот на новозаразени лица. Да им посакаме на сите носители на ковид-19 брзо оздравување. Во продолжение се...