• тирз

ВИДЕО | Деспотовски: Апсолутно не е точно дека инвестиции нема, по финансиска поддршка ги изедначивме домашните и странските компании

Технолошки и индустриски развојни зони досега главно беше со акцент на индустриски, но сега се менува и почнуваат да доаѓаат технолошки компании кои носат поголема додадена вредност, оти во наш интерес е да прибираме повеќе даноци, вели Јован Деспотовски, директор на Дирекција за ТИРЗ, за Утрински брифинг. -Во петокот објавивме годишни сметки на компаниите во зоните …

ВИДЕО | Деспотовски: Апсолутно не е точно дека инвестиции нема, по финансиска поддршка ги изедначивме домашните и странските компании Read More »