• the rock

Се враќа моќното трио: Планирано не едно, туку две продолженија на „Red Notice“ со Рајан Рејнолдс, Гал Гадот и Двејн „The Rock“ Џонсон

Најскапиот филм на сите времиња на Нетфликс „Red Notice“ добива не едно, туку две продолженија по ударниот успех кој го постигна пред само пар месеци, а ѕвездите на оригиналниот филм – Рајан Рејнолдс, Гал Гадот и Двејн Џонсон -се очекува да се вратат за продолженијата, заедно со режисерот Росон Маршал Турбер. Во првиот филм, организацијата …

Се враќа моќното трио: Планирано не едно, туку две продолженија на „Red Notice“ со Рајан Рејнолдс, Гал Гадот и Двејн „The Rock“ Џонсон Read More »