Tag : темна страна

Магазин Филм и ТВ

Откриена темната страна на турските серии

Слободен печат
Сигурно секој од вас кој ја чита оваа статија гледа барем два турски серијали. А, она што ве тера да се најдете себеси во овие...
Вести Свет

Кина испрати вселенско летало на темната страна на Месечината: Забележана непозната материја

Слободен печат
Кинеската мисија на Чанг е-4 е првото вселенско летало кое се спушти на спротивната (темна) страна на Месечината за да го проучи слојот помеѓу кората...