• тајната

Новинарот кој ја откри тајната средба на Бил Клинтон е пронајден мртов

Американскиот телевизиски новинар Кристофер Саин, кој ја откри приказната за тајната средба во 2016 година помеѓу Бил Клинтон и тогашната државна обвинителка Лорета Линч, беше пронајден мртов. Телото на Саин, 45, беше пронајдено во саботата во неговиот стан во Хувер, Алабама. Според претставниците на локалната полиција, случајот се истражува како самоубиство. Новинарот се најде во …

Новинарот кој ја откри тајната средба на Бил Клинтон е пронајден мртов Read More »