• СВР Скопје

ВИДЕО: Сајбер булингот е во пораст, во негово сузбивање се вклучија СВР Скопје и Црвениот крст

Oдделението за превенција при Сектор за внатрешни работи Скопје во соработка со Црвен крст на Општинска организација Кисела Вода, во периодот кој следи ќе реализира проект – финансиски поддржан од Фондот за развој на проекти при Црвен крст на Македонија насловен како „Играта на зборови може да повреди”. Како што истака денеска во Утрински брифинг Маја Наумовска …

ВИДЕО: Сајбер булингот е во пораст, во негово сузбивање се вклучија СВР Скопје и Црвениот крст Read More »