Tag : Суспендиран

Хроника

Суспендиран безобразниот полицаец

Горан Наумовски
Суспендиран е затворски полицаец, кој во зградата на обвинителството за организиран криминал кон медиумите недолично се однесуваше. Одлуката за суспензија денеска експресно ја донел директорот...