15 C
Скопје

Tag : Стопанска комора на Македонија

Вести Економија Слајдер

Азески: Наредните 10 години не треба да се очекува којзнае каков напредок

МИА
Влегувањето во НАТО и придвижувањето кон ЕУ, какво-такво, нѐ става на колосек од кој не можеме да одиме лево или десно, мора да движиме право...
Вести Македонија

Стопанската комора на Македонија бара за образованието да се одвојат пет проценти од БДП

МИА Агенција
Стопанската комора на Македонија бара да се зголемат средствата од Буџетот за финансирање на образованието од сегашните 3,7 проценти од БДП на 5 проценти од...