Tag : стоногалка

Забава Магазин

Пробајте да погодите чија е оваа СЕНКА? Да се кладиме дека ќе ПРОМАШИТЕ (ВИДЕО)

Слободен печат
Нашиот вид често умее да си поигра со нас, особено ако се работи за објекти во мрак или сенки. Веројатно многумина од вас откако виделе...