• стефан ашковски

Ибраими и Ашковски дополнително повикани во репрезентацијата

Селекторот на фудбалската репрезентација на Македонија, Игор Ангеловски ги повика Агим Ибраими од Кукс (Албанија) и Стефан Ашковски од Ботошани (Романија) во А-тимот откако се соочи со неколку откажувања од првчниот список. Ангеловски денеска ги повика Ибраими и Ашковски откако од списокот отпаднаа Иван Тричковски поради повреда и Ѓоко Зајков и Тихомир Костадинов кои се …

Ибраими и Ашковски дополнително повикани во репрезентацијата Read More »