АМС ја објави листата на спортски клубови кои добија ваучери

Согласно ранг листите и бодовите доставени од страна на националните спортски федерации, Агенцијата за млади и спорт ги објави на својата веб страна Листите за користење на даночно ослободување (Ваучери во спортот) за 2021 година за национални спортски федерации, спортски клубови, активни спортисти и други правни субјекти кои имаат Решение за вршење дејност спорт. Од …

АМС ја објави листата на спортски клубови кои добија ваучери Read More »