• сос

Веге пица со интересен „твист“ – сос од цвекло наместо домати

Пицата е можеби најсаканото и наједноставното јадење кога станува збор за брза одлука за ручек, вечера, па дури и за појадок – особено кога е сабота наутро, па смрзнатите полуготови теста се како порачани за да направите добар оброк. Но, наместо класичната „капричиоза“ или варијантите со месо, овојпат се инспирираме малку поинаку. Ви нудиме една …

Веге пица со интересен „твист“ – сос од цвекло наместо домати Read More »